dimecres, 4 de maig de 2016

14-15 de maig. Assemblea General Global i 1a Fira Bioregional a la Garrotxa

El pròxim cap de setmana del 14 i del 15 de maig la Cooperativa Integral Catalana fa una gran trobada a la Garrotxa en què celebrarà d'una banda l'Assemblea General Global (dissabte a prop de Tortellà) i la 1a Fira Bioregional (Olot), coincidint amb el sisè aniversari de la fundació de la CIC i amb la VI Fira de l'Ecoxarxa Garrotxa.

Per assistir a l'Assemblea General cal que us inscriviu al formulari: https://intern.cooperativaintegral.cat/ca/form/inscriu-te-a-lassemblea-general-global-de-la-cooperativa-integral-catalana.


L'Assemblea General

L'Assemblea General Global (en mode prova) se celebrarà al Mas Malleu (entre Montagut i Tortellà) el dissabte amb el següent

Ordre del dia:

11:00 h -11:30 h Introducció i context actual. [Punt informatiu].
11:30 h-13:00 h Revisió i aprovació, del document «Pla de descentralització subsidiària.2016» de la CIC (vegeu la documentació de l'assemblea més avall), per mitjà del qual comenci a ser vigent la nova estructura descentralitzada de la CIC i es consensuï un full de ruta per al 2016. Es presentaràn les esmenes que cada bioregió ha aportat durant els últims mesos.
13:00 h-14:00 h Elecció/ratificació de l'estructura operativa global: comissions globals (i els seus membres) i projectes comuns globals.
14:00 h-15:00 h Torn obert de paraula (propostes i opinions).
15:00 h Cloenda.

Documentació de l'assemblea:
Detalls logístics:

Lloc: Mas Malleu [Entre Montagut i Tortellà, Garrotxa]. Per carretera, des de Barcelona (via túnel de Bracons), passat Olot s'agafa la sortida de l’autovia A-26 en direcció a Montagut i anant cap a Tortellà, just passat el riu Llerca, a mà esquerra hi ha el trencall cap al Mas Malleu. Des de Tortellà, just abans de travessar el riu, trobareu el trencall a mà dreta.

Coses que ens cal dur a cadascú:
  • Plats, coberts i got.
  • Tenda d'acampada, sac i màrfega per a dormir. Les persones amb necessitats especials per dormir que ho diguin al formulari a l'apartat «Allotjament» i seran reubicades en altres indrets pròxims.
  • Hi haurà acompanyament a la mainada, que es gestionarà entre els qui hi assisteixen amb criatures.
  • Hi ha internet wifi. Millor si portem endolls o allargs.
  • La cuina serà gestionada per la CIC, així com la reciprocitat per les despeses que es generin al Mas Malleu.
  • Inscriviu-vos, siusplau, a través del següent formulari per poder organitzar la logística i els àpats de l'assemblea.
Recordeu de ser puntuals i d'inscriure-us a l'assemblea.

El Mas Malleu (Garrotxa).
El Mas Malleu (Garrotxa).

1a Fira Bioregional de la CIC


L'Ecoxarxa Garrotxa, juntament amb l'Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa, organitzen i acullen el diumenge 15 de maig el sisè aniversari de la CIC i la 1a Fira Bioregional de la Cooperativa en el marc de la VI mostra de projecte autogestionats per a l'economia del bé comú, mercat d'intercanvi i moneda social.

Per poder participar en aquesta fira cal inscriure's en aquest formulari (confeccionat per Firem) i seguir fil per randa les bases de funcionament.

La Fira se celebrarà al Parc de les Móres d'Olot a partir de les 10:30 h i fins a les 19:00 h (per bé que els firaires hi són convocats de les 09:00 h a les 10:30 h per muntar-hi les parades). Vegeu el mapa de l'organització aquí sota mateix.  Horari

10:30 a 19:00
Tallers. Informació i diàlegs. Fira d’entitats.
14:30 Dinar popular.
17:00 Concert amb El Brot. Escenari obert.
19:00
 Cloenda.

 Hi haurà un espai d'acompanyament a mainada i famílies.
  cartell_sisena_fira_2016_A4

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada