dimarts, 20 d’octubre del 2015

Resum de propostes aprovades a la 1a Assemblea

Aspecte de l'assemblea realitzada el passat 10 d'octubre a Vista Alegre (Olot).
Per bé que podeu consultar l'acta sencera de la primera Assemblea Bioregional Nord de la Cooperativa Integral Catalana (CIC), celebrada el passat 10 d'octubre a Vista Alegre (Olot [Garrotxa], en què van participar grups provinents de nou comarques, us oferim un

Resum de propostes aprovades

  1. La propera assemblea Bioregional Nord es farà a l'espai Escudella Solidària de Girona el dia 21 de novembre de 2015.
  2. Que les JJAA actuals es redueixin a una trobada d'un o dos dies d'un grup de treball de les bioregions per a la descentralització de la CIC. 
  3. Que les assemblees bioregionals adoptin el format de les JJAA actuals, o similar, incloent un espai per a intercanvis de productes i l'assemblea permanent bioregional.
  4. S'aprova la següent proposta en termes generals: «Proposta de preparar les JJAA com a  fires Bioregionals Nord».Es treballaran els detalls i es concretarà en les assemblees successives. El concepte 'fires' es canviarà per un de més ampli.
  5. S'enviarà per correu-e la informació sobre el punt proposat a l'ordre del dia  «El paper de la CAC en la descentralització». (Nota: aquesta informació s'afegeix a l'acta com a l'Annex I).
  6. Que a la propera assemblea (Girona, 21-11-15) portem propostes elaborades sobre el model de fira de la següent JJAA, bioregional (lloc i data encara per decidir). Recomanem que entre els punts treballats constin: model de fira ben explicat (incloent grau d'obertura), lloc i data, programa d'activitats, grups de treball i funcions.
  7. Que les propostes anteriors s'enviïn a en Xavier Borràs perquè les publiqui al bloc de l'Assemblea Bioregional Nord, una setmana abans de la data de l'assemblea, per tal que es pugui afegir a l'ordre del dia i publicar amb prou anterioritat.
  8. Que a la següent assemblea (Girona, 21-11-15), tothom porti una mostra del que fem (per mostrar o intercanviar)
  9. En el termini d'una setmana a partir de la data d'aquesta assemblea, en Vadó enviarà l'acta a tots els usuaris de la Bioregional Nord per mitjà del gestor de comandes. En el missatge també s'indicarà on es publicaran l'ordre i l'acta d'aquesta assemblea, així com les ordres, actes, propostes i altres documents corresponents a les futures assemblees de la Bioregio Nord. (En Xavier Borràs es qui publicarà aquests documents en el web/blog que ja és actiu.)
  10. Que a la propera assemblea, es debatran o ratificaran les propostes dels grups que no s'han pogut consensuar.
Documents d'interès (derivats d'aquest primera Assemblea):

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada