diumenge, 4 de desembre del 2016

11/12. IIa Assemblea General Global de la Cooperativa Integral Catalana

L'Aula de Natura de Les Esplanes acollirà la IIa Assemblea General Global de la CIC.

El pròxim diumenge 11 de desembre, a partir de les 10:30 hores, se celebrarà la IIa Assemblea General Global de la Cooperativa Integral Catalana (CIC). Ens trobarem a Les Esplanes (Puigpelat - Nulles. Alt Camp; (www.lesesplanes.cat, més avall hi trobareu les indicacions per arribar.

Estem organitzant, també, un mercat d'intercanvi amb activitats diverses, el dissabte 10 de desembre, a partir de les 10:00 hores, per gaudir d'un dia festiu i xerrar de manera informal sobre l’enxarxament territorial, el procés de descentralització i la redefinició del model de la CIC.

Cal destacar que aquesta assemblea general, i la jornada prèvia, són les cites més importants de tot l’any, ja que hi farem balanç de 2016 i revisarem l’estat del procés de descentralització, així com la planificació i pressupost pe a 2017. Necessitem la vostra participació activa i escoltar la vostra veu respecte a qüestions fonamentals per a la reestructuració territorial i operativa de la CIC. Tots els socis de la CIC esteu convidats a participar-hi.

Poseu-vos en contacte amb els vostres nuclis locals, espais o persones de referència de la CIC al vostre territori per compartir transport i altres detalls logístics. Volem fer una jornada lúdica i familiar, per això hem organitzat la jornada assembleària de la Marxa per a la descentralització de la CIC.

Hi haurà activitats infantils durant tot el dia, adaptades a les edats dels participants i la mainada podrà gaudir de diversos espais com l’Aula de Natura, el sorral, la granja d’animals, les cases als arbres, etc.

S’oferirà un dinar i sopar popular i una festa a la tarda/nit.

L'Espai disposa de zona d'acampada en una zona de bosc, connexió a Internet i espai per l mercat d'intercanvi. Hi ha possibilitat de dormir al mateix espai en tenda d'acampada i caravana. La Xarxa ECO dinamitzarà l'acollida a diversos projectes i cases de membres properes a la zona de Les Esplanes.

Pensem que serà una ocasió magnífica per apropar-vos a conèixer que està fent la CIC a tot Catalunya, per compartir i intercanviar amb altres xarxes que accepten moneda social i participen de les eines comunes que construïm des de la Revolució Integral.

Us convidem que porteu els vostres productes o ens expliqueu quins serveis oferiu. Podeu participar amb parada pròpia de productes o compartir els vostres productes a la parada col·lectiva de la vostra ecoxarxa local o nucli d’autogestió local.


Important 


Cal que us apunteu al següent formulari perquè puguem fer previsió dels àpats, el mercat i la logística en general:

https://intern.cooperativaintegral.cat/ca/form/inscriu-te-a-la-2ona-assemblea-general-global-de-la-cooperativa-integral-catalana.

Us recomanem, de cara a l'Assemblea General Global, que reviseu la següent documentació per participar-hi amb coneixement:


- Pla de descentralització subsidiària 2016

Proposta resultant de l'Assemblea General Global del 14 de maig de 2016.
http://cooperativa.cat/wp-content/uploads/2016/05/Pla-de-descentralitzaci%C3%B3-2016-General-Global-2.pdf.


- Mapa de les bioregions constituïdes actualment

https://projectes.cooperativa.cat/documents/421.


- Darreres actes-resum de la CIC

http://projects.cooperativa.cat/projects/faqs-cic/wiki.